COP26 dag 6 – 100 000 demonstrerade.

Samtidigt som förhandlingarna fortsatte inne på COP26 så fylldes Glasgows gator av över 100 000 demonstranter. Demonstrationståget som gick genom stadens gator under lördagen uppmättes vara över 2 kilometer långt. Parollen var fortsatt klimaträttvisa – power to the people – med den genomsyrande idén att utan socialrättvisa kan vi aldrig få klimaträttvisa.

Bloggen låter mig inte lägga upp filmer så lägger upp några bilder och länkar sedan till Facebook där ni kan se några av de filmsnuttar vi spelade in på plats idag. https://www.facebook.com/elinsegerlind

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.