Klimatomställningen handlar om att skapa bättre liv för alla

I helgen valde Jens Holm att lämna som klimatpolitisk talesperson för Vänsterpartiet. Det gör han efter 12 framgångsrika år där han varit tongivande både i det interna arbetet med att sätta Vänsterpartiet främst i klimatfrågorna men också nationellt genom att vara tongivande i den politiska debatten. När jag nu tar över uppdraget efter honom så inser jag att det är enorma skor som ska fyllas.

Igår på min första riktiga dag på posten fick jag gästa Vänsterpartiet podd ”Det här snackar vi om idag” – vilket då tydligen var mig. Jag berättade lite om mig själv men också lite om vilka miljö- och klimatfrågor jag vill att Vänsterpartiet ska prioritera.

Vi pratade också om vad omställningen kommer innebära för oss i vardagen och vet ni vad? Jag ser fram emot omställningen för jag är övertygad om att den kommer föra med sig bättre liv för oss alla, inte bara fortsätta putsa på elitens levnadsstandard.

Lyssna gärna!

Publicerad av elinsegerlind

Miljö- och havssakkunnig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: